Felvételi 2021

Felvételi

A járványhelyzet miatt át kellett szerveznünk a 2021-es év első három hónapjának menetrendjét, amely befolyásolja a szóbeli felvételit is. A szóbeli meghallgatások új időpontja, amikor a diákjainknak még szünet van, s így be tudjuk tartani a járványügyi szabályokat: február 26. péntek, ill. február 27. szombat.

Mindkét napon két blokkot szervezünk, egy délelőttit és egy délutánit. Így az összesen négy blokk közül Önöknek egyet kell megjelölniük, s a konkrét, személyre szóló időpontot majd e-mailben küldjük el Önöknek.

Aki már elküldte az előjegyzési lapját, elegendő, ha a gimnazium@osb.hu e-mail címre megírja a választott napot és napszakot – természetesen a diák nevének, évfolyamának, születési helyének és időpontjának feltüntetésével. Tehát:

  • péntek délelőtt
  • péntek délután
  • szombat délelőtt
  • szombat délután

A 9. évfolyamra jelentkezők két osztályba kerülhetnek be, a már két éve együtt tanuló hatévfolyamos osztályba (9.A), vagy a szeptemberben újonnan induló négyévfolyamos osztályba (9.B). Kérjük, hogy az előjegyzési lapon azt is jelöljék a megfelelő helyen, ha fiuk csak az újonnan induló négyévfolyamos osztályba jelentkezik.

A 9. évfolyamra jelentkező diákok szüleit arra kérjük, hogy használják az újabb formátumú előjegyzési lapot!

A szóbelire történő jelentkezéseket február 19. péntek 12:00 óráig tudjuk fogadni, s ezután küldjük ki mindenkinek a névre szóló behívót, e-mailben.

További részletek a Felvételi eljárás menüpont alatt.