Ballagás 2015

A Pannonhalmi Bencés Gimnázium ballagási ünnepélye 2015. május 1 -jén (pénteken) 12.30-kor veszi kezdetét. Szeretettel hívjuk és várjuk vendégeinket erre az alkalomra.

 

Együttműködési megállapodás Pannonhalma és a Magyar Vívó Szövetség között

2015. április 22-én az iskolai vívásoktatás bevezetésére vonatkozó megállapodást írt alá Csampa Zsolt, a Magyar Vívó Szövetség elnöke, valamint Titusz atya, Budapesten a Práter utcában. Az ünnepélyes alkalmon iskolánk vívói vívóbemutatót tartottak.

Toldi Gergely péntek esti előadása

2015. április 24-én 20.00 órakor a Gimnázium Teleki-termében 

Érettségiző diákjaink bérmálása

2015. április 12-én, Húsvét II. vasárnapján bérmálta meg Asztrik főapát úr 33 végzős diákunkat. Fotók alább.

Tanulmányi sikerek

A latin nyelvi OKTV döntőjében Telek Máté 7., Drozdík Álmos 16. és Telek András 17. lett. Tamás Ambrus 29. lett a kémia és 33. a matematika OKTV-n, Marek Vince pedig 1. helyezett lett a TUDOK történelem kategóriájában. Tóth Donát 18. az olasz, Bódy István 33. a biológia, Telek Máté 10. és Halász Bence 28. a földrajz, Telek András 9. a filozófia OKTV-n. Gratulálunk nekik és felkészítő tanáraiknak!

 

Atlétáink győzelme a KIDS országos döntőjében

2015. márc. 28-án iskolánk atlétái megvédték a KIDS országos bajnoki címüket. Mindhárom csapatunk győzedelmeskedni tudott szombaton délután, Balassagyarmaton, a mezei futóversenyen. Gratulálunk!

Csapatunk 2. lett az Amatőr Kosárlabda Diákolimpián

Iskolánk kosárlabda csapata 11. alkalommal jutott be az amatőr kosárlabda diákolimpia országos döntőjébe. Ebben a kategóriában olyan iskolai csapatok vesznek részt, ahol a diákok kizárólag iskolai keretek között kosárlabdáznak, és legalább két éve már nem léptek pályára egyesületi igazolt játékosként. A döntőben csapatunk nagyszerű játékkal ezüstérmet szerzett. Gratulálunk!

Palestrina - Miserere

Március 27-én, pénteken a szerzetesközösség Miserere-imádságán a Gimnázium kórusa Palestrina Misererejét énekelte. A felvétel meghallgatható ide kattintva.

 

Bartók-emlékkoncert

2015. márc. 27-én, pénteken 17.30-kor a Díszteremben Bartók Béla születésének 125. évfordulója alkalmából iskolánk diákjai és zenetanárai adnak koncertet.

 

Horn Ildikó péntek esti előadása

2015. március 27-én 20.00 órakor a Gimnázium Teleki-termében

Syndicate content
Kövessen minket
a facebookon is!