Elkészült a tornacsarnok!

A tornacsarnok építése befejeződött.  A gyűjtés eredménye  74 913 398 Ft mintegy 1500 öregdiák jóvoltából, amelyet a Magyar Vívó Szövetség nagyvonalú támogatása egészített ki! Összegyűlt tehát a 600 millió forint. NAGYON KÖSZÖNJÜK! A támogatói lista osztályonkénti bontásban itt található. Az ünnepélyes avatón készült fotók itt láthatók, az építkezés pedig itt követhető fényképeken.

Nyílt nap 2014

Iskolánk nyílt napot tart az érdeklődő szülők és diákok részére, amelyre szeretettel  hívunk és várunk mindenkit, hogy betekintést nyerjenek iskolánk mindannapjaiba. A következő nyílt nap időpontja: november 22. (szombat) 11 óra. A program az alábbiakban olvasható.

Szent Márton-hét 2014

Az idei téma a menekültek élete. A jótékonysági gyűjtés célja a vámosszabadi menekülttábor téli ruhával való ellátása. Terveink szerint a táborba diákok egy csoportja is ellátogat. A jótékonykodás idén kiegészül cipők, papucsok gyűjtésével. A téma elmélyítését szolgálja a Szent Márton-pályázat, amely letölthető itt.

 

Vívó edzőtábor és edzőtovábbképzés Pannonhalmán

2014. október 17-19. között vívó edzőtáborra és edzőtovábbképzésre került sor a tornacsarnokban, amelyen több mint ötven katolikus iskolába járó diák, illetve tizenöt edző vett részt. A program az alábbiakban olvasható, képek pedig itt láthatóak.

Plébánosok találkozója

A Bencés Gimnázium szeretettel hívja és várja 2014. október 13-án, hétfőn az iskolánkba járó diákok plébánosait Pannonhalmára. A találkozó célja az, hogy lehetőség nyíljon iskolánk jelenének megismerésére, a személyes kapcsolatfelvételre és az eszmecserére. A program az alábbiakban olvasható.

Sági László péntek esti előadása

2014. október 10-én 20.00 órakor a Gimnázium Teleki-termében

Kőrösi Csaba péntek esti előadása

2014. október 3-án 20.00 órakor a Gimnázium Teleki-termében

Tiszeker Ágnes péntek esti előadása

2014. szeptember 19-én 20.00 órakor a Gimnázium Teleki-termében

A tanév rendje

A 2014-2015-ös tanév rendje itt tekinthető meg xls és doc formátumban.

 

Évkezdés 2014-2015

Új diákjaink augusztus 30-án, szombaton, a többiek augusztus 31-jén, vasárnap költözhetnek be. A tanévnyitó Veni Sancte vasárnap 18.00 órakor kezdődik a bazilikában. Érettségiző diákjaink az első héten osztálykiránduláson vannak: az A osztály Rómában, a B osztály Horvátországban.

Syndicate content
Kövessen minket
a facebookon is!